woensdag 24 februari 2016

Badjas haai

Te gekke blauwe kinder badjas met haaien. De badjas is voorzien van een capuchon. Een kinderbadjas, dames badjas of heren badjas; allemaal online.

Super zachte, warme badjas met een leuk haaienmotief van Playshoes. De badjas heeft een capuchon, een ceintuur en heel praktisch een knoop in de hals . De badjas heeft een capuchon, een ceintuur en heel .

Heerlijke warme badjas voor na het zwemmen. Makkelijk voor als uw kind uit het water komt. Het jasje heeft twee grote zakken . Haaien zijn de heersers van de oceanen!


Ze zien er gevaarlijk uit maar gelukkig zijn ze dat niet allemaal! Zeker de haaien op deze badjas zijn geheel . Super leuk kinderbadjasje voorzien van haaien. Deze kinderbadjas heeft een capuchon en is . Mooie blauwe badjas voorzien van een haaien print.

En badjas waar kinderen in gezien willen worden koop je online bij de badjassenshop. Koper op zoek naar groothandel Baby shark badjas in moeder en kinderen zocht ook naar: shark babies haaien babies gepersonaliseerde baby handdoeken . PLAYSHOES Fleece-Badjas HAI pinkorblue. Deze toffe haaien badjas met grote tanden, vin en staart maakt het badderen extra leuk! Hij is gemaakt van super zacht badstof, heeft een capuchon, ceintuur en . Omschrijving: Hier worden de kids blij van!


Te gekke badjas met haaien Kinder badjas Deze badjas is voorzien van een capuchon. Heerlijk warme en zachte badjas met een stoere haaienprint. Lage verzendkosten en gratis cadeauverpakking! Ook verkrijgbaar in de kleur roze. Deze stoere en heerlijk zachte badjas is gemaakt van 1 badhanddoek stof.


We hebben maten: 0-1y: Wordt gebruikt voor pasgeboren baby's tot en met . Deze leuke en heerlijk zachte badjas is gemaakt van 1 katoen. Deze is cm lang met kap, cm tot aan de kap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts