woensdag 17 februari 2016

Baby badjas haai

Hip en Hop - Baby Badjassen - Muis. Te gekke blauwe kinder badjas met haaien. De badjas is voorzien van een capuchon.

Heerlijke warme badjas voor na het zwemmen. Leuke babybadjas Haai van Playshoes online bestellen bij StoereKindjes. Aantrekkelijk geprijsd √ Niet goe geld terug ! Koper op zoek naar groothandel Baby shark badjas in moeder en kinderen zocht ook naar: shark babies haaien babies gepersonaliseerde baby handdoeken .

Super zachte, warme badjas met een leuk haaienmotief van Playshoes. De badjas heeft een capuchon, een ceintuur en heel praktisch een knoop in de hals . Deze stoere en heerlijk zachte badjas is gemaakt van 1 katoen. Deze is 50cm lang en wordt gebruikt voor pasgeboren .

Haaien zijn de heersers van de oceanen! Ze zien er gevaarlijk uit maar gelukkig zijn ze dat niet allemaal! Zeker de haaien op deze badjas zijn geheel . Deze toffe haaien badjas met grote tanden, vin en staart maakt het badderen extra leuk!


Koeka badjas met rits Venice baby pink-86-92. Koeka baby badjas Venice Smart taupe-74-80. Badjassen - Baby T-shirt de Stoere Haai. Badjas Haai Roze Dit lieve badjasje is voor baby's van - maanden. Uiteraard ook verkrijgbaar voor jongens in de kleur grijs.


Ook verkrijgbaar in de kleur roze. Online winkelen voor voordelige Handdoeken Badjassen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts