maandag 22 februari 2016

Bar bra amsterdam

Ken jij het nieuw huiskamercafé Bar Bra in Amsterdam West al? Een hotspot voor koffie, cocktails en GT's. Maar ook leuk voor een hap eten, .

Bar Brå is een huiskamercafé aan de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam West. Je kunt er op woensdag zeer goedkoop wisselende maaltijden . Bar Bra, AmsterdaBekijk onpartijdige beoordelingen van Bar Bra, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Bij restaurant Bar Brå in Amsterdam eten?

Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Bar Bra Leuke, sympathieke en relaxte bar! Erg leuk aan Bar Bra is dat er hier geregeld pop-up diners georganiseerd . Boek een overnachting in of in de buurt van Bar Bra via Booking. BAR BRA in Amsterdam, Jan Pieter Heijestraat 137-H, 1054MG - Telefoonnummer, informatie en kaart van BAR BRA - Rubriek Café.


Het is best een beetje lastig om Bar Brå aan de Jan Pieter Heijestraat niet als nieuwe lievelings te bombarderen… wat het IS er reuze leuk. Veel informatie over BAR BRA, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij de KvK onder nummer 55804934.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts