vrijdag 9 oktober 2015

Roy donders site

Voor vragen over de winkel ga naar de facebooksite van rojami's of. Roy Donders heeft de omslagfoto bijgewerkt.

Eindelijk is er een huurder gevonden voor het voormalige winkelpand van Roy Donders. Huispak Roy Donders joggingspak, De heerlijke joggingspakken, of huispak zoals Roy Donders ze noemt zijn bijna niet meer aan te slepen! Realityserie waarin de Tilburgse glitter- en glamourkoning Roy Donders wordt gevolgd.


Welkom op de website van Dondersshot. Het officiële drankje van Roy Donders! Naast de bekende worstenbroodjes en huispakken heeft Roy Donders, . Roy Donders - Glitter Glamourtour. Huispakkenkoning zingt en danst er op los Roy heeft als kleine dondersteen niet één, maar zelfs twee keer meegedaan . Wij spraken Roy Donders direct na zijn optreden in Utopia. De huispakken van de populaire stylist Roy Donders zijn sinds gisteren exclusief te bestellen via de fashionsite Miinto.


Roy Donders: Stylist van het Zuiden is een Nederlands realitytelevisieprogramma. Het eerste seizoen werd als Roy Donders: Stylist van het Zuiden tussen . TILBURG - Roy Donders uit Tilburg heeft een nieuwe kledinglijn, maar volgens Privé komt die 'droom' hem wellicht duur te staan. Roy Donders en René Froger zijn klaar voor het WK (foto: Jumbo). Op de site is een levendige handel ontstaan in zegels en pakken.


Zaterdag verschenen de eerste beelden van 'Wat zijn ze lekker' van Roy Donders en Patty Brard op de site van De Telegraaf. Your site offered us with useful information to paintings on.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts