dinsdag 13 oktober 2015

Keystone correctie

Horizontale correctie is tegenwoordig vrij zeldzaam. Bij het gebruik van keystone correctie zal het beeld doorgaans minder scherp worden. Keystone correctie is een digitale correctie die je in staat stelt een rechthoekig beeld te projecteren ook als de beamer niet helemaal recht voor het projectievlak .

De mogelijk van een projector om de zogenaamde Trapezium Effect op te heffen. Dit effect wordt veroorzaakt door het niet goed (kunnen) . Keystone Correctie: De mogelijk van een projector om de zogenaamde Trapezium Effect op te heffen.

Wanneer de beamer niet recht tegenover het projectiescherm kan worden geplaatst wordt gebruikt gemaakt van keystone correctie om toch een rechthoekig . Beamershoplegt u in deze video de. Heeft dit veel invloed op je beeldkwaliteit . Ik krijg binnenkort de epson tw nou is mijn vraag:mijn zitafstand is 4.

Als de projector een schuine plaats krijgt ten opzichte van het projectiescherm zou het geprojecteerde beeld vervormd zijn. Hieronder vind je betekenissen van het woord Keystone Correctie. Je kunt ook zelf een definitie van Keystone Correctie . Wanneer de lengte van de boven- en onderrand van het geprojecteerde beeld verschillen. Gebruik de speciale toepassing om keystone-correctie uit te voeren.


Aangezien het scherm niet recht tegenoer de beamer kan hangen, dien ik het beeld dmv keystone te corrigeren. Beschikt over lens-shift en keystone-correctie zodat je altijd een mooie, rechte projectie kan maken. Er worden geen 3D-brillen meegeleverd.


Beide technieken zorgen ervoor dat u altijd kunt . Groothandel keystone correctie uit Chinese keystone correctie Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel digitale keystone-correctie,hp nc . De horizontale schuif voor keystone-correctie is een innovatief en intuïtief nieuw ontwerp van Epson. Keystone correctie: past het beeld aan wanneer je het niet loodrecht op het scherm projecteert. De basis is een verticale keystone correctie, die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts