woensdag 21 oktober 2015

Bh voor kleine maten

Onze missie is: exclusieve lingerie voor de kleine bh maat, cup AAA, AA en A. Dacht je dat een beha uitkiezen voor vrouwen met maatje Kate Hudson een eitje was? Afzakkende bandjes, te grote cups.

Welke type kleine beha je ook zoekt, je zult het hier vinden. Eberjey Pima Goddess plunge bh donkergrijs. After Eden Triple Boost push up bh zwart. Een absolute must-have in iedere .

Een bijzondere bh die toegevoegd is aan onze collectie is de Active Push Up. AAsize Dé webwinkel voor vrouwen en meiden met een kleine cupmaat. Je vindt in onze webwinkel prachtige merken gespecialiseerd in de kleine maten.


Vraag dan vrijblijvend en gratis bh maat advies aan. Hier vindt u alleen BH 's in maten A, AA en AAA met en zonder . Is de omvang onder de borsten tussen 60-centimeters? Dan is het niet te makkelijk om de juiste bh te vinden.


Het is echt een fabeltje dat voor relatief kleine borsten (cup AA, A of B) de noodzaak van een sport bh kleiner is. Kleine borsten ondergaan ook de schokken van .

Ook meiden met een kleine cupmaat willen graag een mooie beha, en dat is - net als bij grote cupmaten - nog best lastig. Vaak zijn ze kinderachtig of superplat. Is je lijf goed verzorg dan zorgt je kleine borstmaat juist voor een jeugdig. Koop een goede BH: een kleine borstpartij kun je met gemak een . Ik heb me heel lang niet vrouwelijk gevoeld omdat ik kleine borsten had.


Ik voelde mij een klein meisje en zonder BH'tje zelfs een jongetje. Ellie BH pushup klassiek, zowel in kleine maat 65A, 70AA tot A,. Ellie BH sangria met verwijderbare vulling. De specialist in kleine BH Lingerie maten! Van groot tot klein, wij hebben de perfecte modellen voor verschillende cupmaten.


In dit blog leer je welk bh type het beste bij jouw borst past. Grote maten hebben bredere schouderbandjes en bredere zijpanden, voor extra ondersteuning. BH's voor dames met kleine cupmaatjes vanaf AA online bij Annamamelle. Heerlijke BH , maten cup AA en A - kleur wit en zwart.


Een BH die een kleine push geeft en zowel vrouwelijk is als sexy. Er is veel op de markt voor vrouwen met grotere BH maten, zowel in omvang . Helaas dragen sommige vrouwen nog steeds de verkeerde bh-maat, omdat zij. De meest verkochte BH maat in NL is 75B, dit in tegenstelling tot de meest voorkomende maat 70C.


Vrouwen kopen massaal een te kleine cup . Funderwear Meisjes BH Kinder BH-set Cherry Roze. Panache Sport Sport Sport BH Odyssey Print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts