maandag 19 oktober 2015

Anita bh jana

Anita 54Jana BH - Gratis Verzending - Morgen in Huis De Jana bh, zonder beugel is voor iedereen, die van katoen op haar huid houdt. BH zonder beugel, twee topcomfort beha`s, deze comfort beha zorgt dankzij de . Iedereen, die van katoen op haar huid houdt, zal van onze Anita Jana Topcomfort BH 54houden!

Deze ligt niet alleen aangenaam zacht op de hui maar . Deze grote maat BH heeft een ideale pasvorm voor uw borsten met extra brede schouderbanden voor meer comfort. Anita Comfort BH - Gehele Collectie Online. ANITA COMFORT Dat in Lingerie Bh`s en Slips met altijd een juiste pasvorm en het hoogste draagcomfort.


Iedereen, die van katoen op haar huid houdt, zal van onze Topcomfortbeha houden! Deze ligt niet alleen aangenaam zacht op de hui maar zorgt dankzij de . Clara bh Anita Comfort wit - Cup E. Bh zonder beugel; De anatomisch gevormde ondercupband in deze bh voorkomt druk op de maag; De driedelige cups in deze bh . Deze comfortabele katoenen BH heeft een stevig draagcomfort. Vooral geschikt voor de grote maten.


De banden zijn breed waardoor hij prettiger draagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts