woensdag 7 oktober 2015

Nederlands lingerie

Haar ontwerpen zijn welbekend om de uiting van kracht en zelfvertrouwen. Bestellingen die geplaatst worden voor 16:uur . Lingadore is een luxe Nederlands lingeriemerk dat tegenwoordig wereldwijd .

Let op; `panties` wordt wel in US-Engels gebruikt maar niet of zelden in UK-Engels. In UK-Engels gebruikt men `knickers` In US-Engels gebruikt men `panties` . FR: Vous trouverez lingerie et autres accessoires coquins chez Stout dans la Berenstraat, une boutique érotique pour femmes NL: Stijlvolle lingerie, spannende . Hunkemöller: de lingeriespecialist van Nederland!

Naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmode, bikini's, . Eerder deze week verscheen de nieuwe videoclip van Lady Gaga en wat nou zo leuk is: zij draagt daarin een nieuw Nederlands lingeriemerk. Je hebt gezocht op het woord: lingerie. Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde . Vertalingen van 'lingerie' in het gratis Engels-Nederlands woordenboek en vele andere Nederlandse vertalingen. Vertalingen van 'lingerie' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.


Vertaald van Frans naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten lingerie store – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen.

Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands. Lingerie is afgeleid van het Franse linge, dat 'linnen' betekent. Het Nederlands leende het woord in de 19e eeuw uit het Frans, waar lingerie 'linnenwinkel' en . Freya brengt u modieuze lingerie, zwemkledij en sportkledij die perfect past en er bovendien schitterend uitziet.


Tijdens de jaarlijkse Lingerie Awards in Engeland heeft een Nederlands lingeriemerk de prijs voor het beste nieuwe merk in de wacht weten te slepen. Bekijk nu ons verleidelijk grote assortiment Marlies Dekkers lingerie. Nederlandse lingeriemerk Marlies Dekkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts