vrijdag 4 september 2015

Microvezel ondergoed heren

NL MICROVEZEL ONDERGOED VOOR HEREN NAADLOZE MICROVEZEL BOXERSHORTS. Artikelen(U kunt sorteren op prijs, artikelnaam, artikelID en aantal door op de kolomnaam te klikken). Wat zijn de voordelen en nadelen van Microfiber boxershorts en wat is Microvezel?

Een microvezel (ook wel microfiber genoemd) is een materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt in onderkleding. Het materiaal is zeer licht, slijtvast en droogt snel. SETONDERGOED is een Spaans merk, Met een perfecte pasvorm.


De microvezel die SET gebruikt is van een zeer hoge kwaliteit.

Herenshorts, hip en trendy collectie verkrijgbaar in tweeverpakkingen of per stuk. Bij Sliponline heeft u een grote keuze van uiteenlopende modellen van uni tot mooie prints van fijn katoen en microfiber. De heren boxershorts van het Spaanse bedrijf Set zijn gemaakt van een ijzersterkte polyamide-microvezel en Lycra. Deze stofsamenstelling zorgt voor . Heren ondergoed; menuLink Heren ondergoed Microfibr; menuLink Herenondergoed. Naadloos Microfiber Boxershorts clasico voor €75.


Naadloos ondergoed neemt de vorm van u lichaam aan en daarom heeft u altijd de goed pasvorm. Super elastische heren slips van microfiber, het merk is belucci. Bekijk de categorie boxershorts en onderbroeken op hema.

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Calvin Klein Ondergoed Microfiber Stretch 2Pack. Schiesser Original Feinripp, heren ondergoe T-shirt, ronde hals.


Calvin Klein Microfiber 2Pack boxershorts online bestellen! Ondergoed - Set van microvezel boxershorts zonder naden. Ondergoed - Microvezel boxershort . Home Herenmode Heren ondergoed pyjama's.


Verschillende materialen, zoals katoen, stretch katoen, microfiber of speciaal katoen met zilvertechnologie . Heren ondergoed met uitstraling, kwaliteit, pasvorm en beleving van RJ Bodywear online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts