dinsdag 22 september 2015

Bh met sluiting voorkant

PureLime Voorsluiting Sport BH Dames. Magic Soft-bh MedoVital huidkleur - Cup Geen. Calvin Klein push-up BH in een gladde kwaliteit.

Deze BH is voorzien van voorgevormde vullingen en beugels en sluit met een voorsluiting. Dress Tape – zorgt ervoor dat je jurk goed over je borsten blijft zitten wanneer deze laag is uitgesneden aan de voorkant. Transparante bh bandjes – zorgen . Amoena Sarah (voorheen Eva) BH met voorsluiting is speciaal ontworpen voor na de borstoperatie, als BH na borstreconstructie en of borstvergroting of .

Wanneer u geopereerd bent en niet zoveel zelf kunt, is een bh met voorsluiting ideaal. U kunt het gemakkelijk aan de voorkant openen, en aan de achterkant is . Deze push-up-bh uit de nieuwe Body Make-Up Essentials-serie van Triumph met sluiting aan de voorkant valt op door de pure elegantie en de doorzichtige . Dat de sluiting van de bh aan de achterkant zit, heeft dus niets met zijn. Probleem met een sluiting aan de voorkant is dat er niet veel ruimte is . Een nieuwe naam, een nieuwe webshop!


Een lang gekoesterde wens van veel van onze klanten is in vervulling gegaan. Onze collectie sport- en medische bh's . Deze bh's hebben de sluiting aan de voorkant zodat het makkelijker is om ze aan- en uit te trekken.

Zonder gedraai trek je met een eenvoudige beweging je bh .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts