maandag 7 september 2015

Bandjes en kantjes

Deze pagina is momenteel niet beschikbaar. Bekijk het grote assortiment bandjes en kantjes van Stof-inc en bestel direct ! Fournituren online bandje rose bloemtje kantje.

In onze fournituren hoek heeft u een ruime keuze uit bijv: Knopen , bandjes, kantjes, satijn lint, garen, ritsen, blinde ritsen, prym artikelen, . Algemeen (150); Bandjes en kantjes (506). Biaisband (142); Bolletjesband (6); Keperband (21) . Soms loop ik wel eens tegen mooie oude bandjes aan, die ik graag met jullie deel.

Oude en nieuwe kantjes en bandjes in allerlei kleuren om je borduurwerkjes .

Lintjes, kantjes en bandjes in vele leuke kleuren en designs. Zoals bolletjesban pompomban mini pompomban lusjesban elastisch kant, broderie, . Deze hippe en stoere kantjes en bandjes mogen niet ontbreken in je creaties! De laatste tijd zie je regelmatig het gebruik van bandjes en kantjes bij de afwerking van borduurwerk. Het geeft net even dat speciale tintje aan . Bandjes en Kantjes Er zijn producten.


Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z . Schilderijtjes van bandjes en kantjes leuk boekje met allerlei ideeën om mooie. Kantjes en bandjes, je krijgt verschillende stukken, bij elkaar 10m, nieuw. Uitgebreide hobbywinkel, met naast hobbymaterialen een grote collectie katoen en wol.


Wij van Bandjes en Kantjes hebben hebben ze ook gemaak maar dan in zomerse kleurtjes. Veel informatie over Bandjes en Kantjes Sieraden en Accessoires, gevestigd in Wijchen en geregistreerd bij de KvK onder nummer 63658836.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts