vrijdag 25 september 2015

K3 pyjama

Meisjes kunnen heerlijk dromen van de mooiste concerten slapend in deze mooie pyjama van K3. De pyjama bevat een leuke afbeelding . Je kleine meid slaapt heerlijk in deze prachtige pyjama van de meiden K3.

Deze mooie pyjama heeft maat 110-116. Met deze pyjama laat je zien dat je een echte K3-fan bent! De pyjama bestaat uit een broek en shirt en heeft maat 122-128.


Met deze lekker warme velvet pyjama droomt je kleine meid de hele nacht van K3.

Het shirt toont een prachtige 3D foto . Voorzien van jouw favoriete meiden van K3! De pyjama is uitgevoerd met lange mouwen en broekspijpen, zo houden Kristel, Josje en Karen jou ook warm in .

Uw online winkel in speelgoed gaming multimedia schoolbenodigdheden school- seizoensartikelen gadgets. Ruimste keuze Veilig snel online bestellen. Studio 1pyjama Leuke Kpyjama met foto van Hanne, Marthe en Klaasje aan de voorkant van het t-shirt en een leuk shortje met een strikje. Met deze Kpyjama heb je het niet meer koud in bed. De pyjama is roze en kleurrijk gestreept.


De meidengroep Kstaat afgebeeld op de voorkant. Kpyjama roze (K37656) 3-jaarEAN: 5410269076565-1. Per set in de aanbieding bij Aldi in week 39-2016. Omschrijving; Specificatie; Beoordelingen (0).


In deze pyjama ben jij de ster van de avond. Kpyjama - Damespyjama - de beste selectie webwinkels. Vergelijk hun producten en maak eenvoudig uw keuze met Koopkeus. Leuke Kpyjama met foto van Hanne, Marthe en Klaasje aan de voorkant van het T-shirt en een leuk shortje met een strikje.


Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste Kmeisjes pyjama bij Intertoys aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts