vrijdag 4 september 2015

Bh zonder bandjes en sluiting

Een strapless jurk staat altijd erg mooi, maar een juiste beha eronder vinden is een ware zoektocht. Net een nieuw jurkje met een lage rug maar altijd last van zichtbare bh bandjes? Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die .

Wat voor bh accessoires je ook nodig hebt, je kunt ze vinden in de webshop van Hunkemöller. Vergelijk mooie strapless bh's online! Draag een handige BH zonder bandjes zodat je ze niet ziet zitten onder je strapless top!


De strapless bh is verkrijgbaar in diverse modellen.

Zo zijn er genoeg versies te vinden met afneembare bandjes, zodat je zelf kunt kiezen wanneer je welk type . Nu kwam ik wel leuke jurken tegen, maar zonder bandjes, of met een open rug. Ik vraag me nu af wat voor een BH je er dan onder stopt. De InvisiBra is een Britse bh zonder bandjes en sluiting. Hoe kan een bh zonder bandjes en sluiting blijven zitten en je borsten ondersteunen?


De bh heeft geen schouderbandjes en ook geen band aan de achterkant,. Een jurk met een prachtig rugdecolleté? Maar naar een stevige beha zonder rugbandje blijft het vaak zoeken.

Er is een revolutie op komst in behaland: de beha zonder schouderbandjes én zonder rugsluiting. De vraag die iedereen zich stelt: hoe worden . Kun je als je een grote cupmaat hebt eigenlijk wel een strapless BH aan? De onderband van de BH moet recht zitten, de sluiting van de BH mag dus. De cups moeten je borsten omsluiten zonder te knellen of te rimpelen, . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken!


Comfortabele katoenen bh zonder beugels en met voorsluting van het. Zonder beha durven veel vrouwen het niet, maar met een strapless beha heb. De Plak Beha zorgt voor een vrijer gevoel en je hebt geen bh bandjes op de rug . Kwaliteits Ulla bh met voorsluiting zonder beugel, stretch katoen, met brede bandjes.


Gemaakt van lichtgewicht katoen met spandex en heeft een goede . Je t-shirt of jurk met blote rug draag je voortaan zonder dat bandjes of . Deze wonderbra is een strapless bh helemaal zonder bandjes. Wonderbra bh ultimate strapless ook mooi onder een gala of strapless jurk kleur zwart maten . Op zoek naar Magic Bodyfashion Multiway bh met verschillende bandjes ? Uitneembare padding: Nee; Corrigerend: Nee; Naadloos: Ja; Sluiting: Haaksluiting .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts