woensdag 22 mei 2019

Sloggi katoenen slips

De reguliere Sloggi Light slips worden gemaakt van lycra stof, een combinatie van polyamide en elastane. Wanneer u liever katoenen lingerie draagt kunt u . Deze slip valt iets hoger in de taille en draagt comfortabel.

Maxislip van Sloggi in een set van 4. De slips zijn gemaakt in een elastische katoen kwaliteit. Daarbij wordt fijne supergekamde katoen om een Lycra-draad gesponnen. Het materiaal dat daardoor ontstaat is superelastisch.

Op zoek naar een slip van merken als Sloggi of Triumph? Vergelijk slips en bestel direct de goedkoopste slips online! Een onderbroek met pijpjes voor dames bestelt u voor bewegingsvrijheid tijdens hoge temperaturen. Wilt u graag een onzichtbare slip dragen onder strakke kleding, maar bent u fan van katoen?


De slips uit de Light Cotton serie zijn allemaal vervaardigd van . Ondergoed voor dames van Sloggi koopt u bij Sloggies. De katoenen slips van Sloggi zijn vervaardigd van duurzaam Supima-katoen, . Hemelse katoen - engelachtig licht Ingenieus: innovatieve ultra fijne. Blijft zwart: dankzij de zwarte Lycra blijven zwarte slips intens zwart; ook na vele .

Sloggi ondergoed bestelt u bij Sloggies. Sloggi Basic ondergoed voor dames biedt u de beste basis voor iedere dag. Sloggi basic serie kunt kiezen als u op zoek bent naar een katoenen slip. Als u op zoek bent naar een slip dat tussen een string en een boxershort in zit, dan past hipster ondergoed perfect. De hipster bedekt de helft van de billen, heeft . Sloggi Grote Maten slip-slips Outlet - Sale - Uitverkoop: De laatste Sloggi slips.


De basis slip van Sloggi is gemaakt van katoen en elasthane, voor de elasticiteit van het slipje. De verschillende modellen van de Sloggi slip:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts