woensdag 22 mei 2019

Kussenslopen grote maten

Onze slopen in alle maten worden per stuk verkocht. Informatie over de verschillende maten vindt u bij de slopen. Kussenslopen in diverse maten en kleuren.

Katoen in meer dan kleuren en voor meer luxe is er zacht glanzende satijn in diverse tinten. Van de standaardmaat 60xcm bieden wij dan ook de meeste kussens. Het materiaal speelt hierin ook een grote rol, houdt hier vooral rekening mee. Wanneer u een dekbedovertrek aanschaft, krijgt u er altijd kussenslopen in deze maat .

Afhankelijk van de maat van uw kussen, kunt u bij ons de bijbehorende kussensloop vinden. Binnen onze grote collectie is er zonder twijfel een hoes te vinden . De Ikea kussens hebben namelijk een andere maat. Nouja TO, Margaret Muir dus, die hebben Hele Grote Kussenslopen. De kussenslopen van Beter Bed zijn er in verschillende maten en zijn gemaakt van natuurlijke materialen als katoen en.


Bekijk onze grote geruststellingen. Kussenslopen koop je eenvoudig online bij bol. Jouw ideale kussensloop vind je in onze uitgebreide collectie kussenslopen.


Je kan kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en maten.

De Nederlandse standaardmaat is x cm, maar daarnaast bieden wij een aantal losse kussenslopen ook aan in de extra grote maat x cm. Kussensloop x cm koop je bij fijn. Rechte kussenslopen koop je bij fijn. Hier heeft u keus uit kwaliteiten, meer dan kleuren, maten en . De slopen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en allemaal van uitstekende kwaliteit. Het grote voordeel: bij elke set slopen hebben we precies dezelfde kleur . Damai katoenen kussenslopen, set van stuks.


Merk: DamaiKwaliteit: 1nightkiss katoen 1gr mde stof is behandeld met Easy Care finishing waardoor de . Satijn, katoen en andere materialen. Bekijk de categorie kussenslopen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Je dekbedovertrek maat is een lits jumeaux: 2cm x 2cm (incl. slopen x cm).


SNURK heeft echter ook veel van haar designs in deze grote maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts