dinsdag 28 mei 2019

Sloggi kant

U kunt hierbij denken aan slips die totaal van kant zijn, welke dan wel een katoenen kruisje bevatten. Deze kanten slips zijn uiterst comfortabel; ze zijn in elk . De ingewerkte kant voelt dun aan, ook deze is niet zichtbaar onder strakke kleding.

Saai onzichtbaar ondergoed onder strakke kleding is verleden tijd: een combinatie van vrouwelijk kant en een onzichtbare functie, zorgt ervoor dat het aanvoelt . Niet voor alle artikelen zijn alle maten beschikbaar.

Let op de verpakking op de EU maat. S=maat 3 M=maat 3 L=maat 4 XL=maat 4 .

EverNew met levenslange garantie gaat keer langer mee dan andere lingerie! Kom alles te weten over de populaire serie . De Light Lace Hipster van Sloggi is gemaakt van kant in een stevige microfiber. De slips zijn afgelazerd waardoor ze naadloos zijn en pefect onder strakke . Het Light Lace Short van Sloggi is gemaakt van kant in een stevige microfiber. Het short is afgelazerd waardoor deze naadloos is en pefect onder strakke .

Sloggi Feel Sensational Short Huidskleur 3Pack Mooie short met perfecte Sloggi pasvorm gemaakt van super zacht microkatoen.

Ontdek de nieuwe Sloggi damesslips collectie. Sloggi ondergoed online bij Sloggi Plaza. Wij hebben al het Sloggi ondergoed voor dames en heren online staan! Extra fijne kant geeft de toon aan in deze ondermode uit de sloggi Romance-serie, die gemaakt is van fluweelzacht katoen en hoogwaardige microvezels. Ontdek de collectie van Sloggi merk op 3suisses.


De Romance serie van Sloggi is gemaakt van ultra fijne katoen, gecombineerd met een uitermate gladde glanzende microvezel. Sloggi - Invisible Hipster Zwart Kant - GRATIS VERZENDING vanaf €3- Voor 17:besteld? Vriendin van mij zweert bij Sloggi met verstevigde correctiedinges, maar ik. Een comfortabele TAI slip in een stijlvolle uitvoering met geometrisch kant afgewerkt en. Sloggi evernew lace tai- 10162960-0004-zwart met kant afgewerkt.


Sloggi damesondergoed string van kant bestellen of kopen in de online winkel. Sloggi damesondergoed string van kant en ook te versturen als kado met . Sloggi Light Ultra Soft String Huidskleur. Sloggi - Invisible Short Zwart Kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts