vrijdag 3 mei 2019

Kleertjes uit pyjama aan

Kleertjes uit, pyjamaatjes aan, hoogste tijd om naar bed toe te gaan. Kijk eens even op de klok, alle kippetjes zijn al op stok. Mix - Kleertjes uit, pyjamaatjes aan.

Twinkle Twinkle Little Star - Duration: 2:34. Meezingen met Kleertjes uit pyamaatjes aan kan via de onderstaande tekst: Kleertjes uit, pyjamaatjes. Kleertjes uit, pyjamaatjes aan, hoogste tijd om naar bed te gaan… En niets is fijner dan voor het slapengaan nog even voorgelezen te worden.


Muursticker met een gedichtje voor babytjes.

Een dikke kus voor het slapen gaan. Een aanrader is het boek Kleertjes uit, pyjamaatjes aan: Het boordevolle boek voor baby's en peuters. In het boek staan kinderliedjes, rijmpjes . Kleertjes uit, pyjamaatjes aan, hoogste tijd om naar bed te gaan.


En niets is fijner dan voor het slapengaan nog even voorgelezen te worden.

Muursticker vrijstaand gesneden tekst. Eventuele wijziging in tekst kan je opgeven bij de opmerkingen die je later tegen komt. Naam stickers voor op de auto gisteren besteld en vandaag. Naam stickers voor op de auto gisteren besteld en . Leuke tekstbord kleertjes uit,pyjama aanAfmeting bord x cm met ophang systeem wordt los meegeleverd of met extra bijbetaling luxe afstandhouders . Kleertjes uit, pyjama aan Een dikke kus voor het slapen gaan Droom maar fijn de hele nacht Slaap maar zacht Papa Mama houden de wacht. Tekstbord “Kleertjes uit Pyjama aan”.


Wand decoratiebord met de geweldige muursticker kleertjes uit pyjama aan. De sticker is in de kleur wit en het wand decoratiebord is . Over dit product: Kleertjes uit, pyjama aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts