donderdag 28 maart 2019

Strakke onderjurk

Vraag jij je af wat het beste ondergoed is voor onder een strak of kort jurkje? Onderjurkjes komen in vele soorten en modellen. Een steeds populairder wordende onderjurk is de corrigerende onderjurk (ook wel shapewear genoemd).

Wie kent niet dat gevoel dat je je soms nét even wat beter wilt voelen in dat strakke jurkje of die nieuwe broek? Onderjurk gemaakt van gladde micro. Het jurkje heeft een V-hals en de schouderbandjes zijn verstelbaar.


Van pantybroekje, bodystocking, taillevormer, onderjurk tot corrigerend hemd.

Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk. Voor onder een jurk of rok kan je ook kiezen voor een corrigerende onderjurk. Elke jurk ziet er nog beter uit met een goed passende en corrigerende onderjurk. Het trekt alle lijnen strak, zorgt voor nog mooiere rondingen en laat de jurk er . Voor vrouwen die vaak een jurk dragen is het heel goed om een onderjurk in huis te hebben. Een onderjurk is een strak jurkje dat je draagt onder je jurk of rok.


De Anni Rolfi Body Control Onderjurk heeft een uitstekend draagcomfort door. De jurk zat op de verkeerde plekken veel te strak en de bandjes zaten aan de . Onder strakke jurkjes zie je vaak alles zitten. Ik zou dan kiezen voor een corrigerende onderjurk, behalve als je jurkje zwart is, zou ik dan kiezen voor . Dit jurkje corrigeert je buik als je een strak jurkje draagt. Functioneert niet alleen als corrigeren maar ook als geweldige onderjurk. GRATIS bezorging bij besteding van €: Het aanbod van gratis verzending boven €is alleen geldig op de site marksandspencer.


Basic onderjurk die zorgt voor een prettig draagcomfort onder je jurk. Mooi en soepel vallend glad en antistatisch. Vergelijk braziliaanse-kant dames Onderjurken Rokken en vind de.


Braziliaanse-kant Onderjurken Rokken. Strakke Isabella onderjurk met kant. Onder haar strakke, rode stretchjurk heeft ze een zwarte Slimmer Shine Strapless Slip aan.


De korte onderjurk, legt ze uit, drukt de buik plat, . Corrigerend onderjurkje dit corrigerende onderjurkje zorgt voor een strakke buik en strakke . Sommige modellen van de onderjurk zorgen er ook voor dat uw lichaam gevormd wordt. Dit zijn de strakke modellen, vaak ook wel body's genoem die uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts