dinsdag 19 maart 2019

Kantjes en bandjes

Bekijk het grote assortiment bandjes en kantjes van Stof-inc en bestel direct ! Fournituren online bandje rose bloemtje kantje. Lintjes, kantjes en bandjes in vele leuke kleuren en designs.

Zoals bolletjesban pompomban mini pompomban lusjesban elastisch kant, broderie, . In onze fournituren hoek heeft u een ruime keuze uit bijv: Knopen , bandjes, kantjes, satijn lint, garen, ritsen, blinde ritsen, prym artikelen, . Algemeen (150); Bandjes en kantjes (506). Biaisband (142); Bolletjesband (6); Keperband (21) .

In mijn atelier ontwerp ik poppen, beren, wezentjes, quiltjes en patchworkpatronen in mijn eigen Country-stijl.

Soms loop ik wel eens tegen mooie oude bandjes aan, die ik graag met jullie deel. Oude en nieuwe kantjes en bandjes in allerlei kleuren om je borduurwerkjes . Schilderijtjes van bandjes en kantjes leuk boekje met allerlei ideeën om mooie. Kantjes bandjes lintjes cadeaulintjes opplakkers in de vormen van roosjes . Op dekbedovertrek antique worden kantjes en bandjes afgewisseld met.


Een oude naaimachine, een laars, . Band en Lint Kvk nummer: 50884786. Created By Mascha is een webwinkel gericht op handwerken met als specialisatie patchwork en quilten. Created By Mascha is gespecialiseerd in . Opzoek naar stoffen, fournituren, kantjes of bandjes? KriAtief heeft een ruime voorraad!


Vind jij het ook zo leuk om zelf kleding voor kinderen te maken? Om het allemaal wat makkelijk te maken hebben we alle ingredieenten die nodig zijn om het . De onderneming Kantjes en Bandjes is gevestigd op Afroditekade 25B te Amsterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts