maandag 25 maart 2019

Roy donders serie

De stylist van het zuiden Roy Donders is binnenkort weer te bewonderen in zijn eigen realityserie. Donders is vanaf eind oktober op SBS te . Roy Donders krijgt bij SBSeen nieuwe realityserie.

Roy Donders: stylist uit het zuiden is vanaf oktober te zien. Het seizoen van Roy Donders is afgelopen. Bekijk alle afleveringen van Roy Donders: stylist van het zuiden hier terug!


Realityserie waarin de Tilburgse glitter- en glamourkoning Roy Donders wordt gevolgd.

Een nieuw seizoen van glitterstylist en volkszanger Roy Donders staat in de. Melisa Schaufeli zijn terug bij SBSmet hun eigen realityserie. Roy Donders keert terug op televisie met een nieuwe realityserie. Dit keer niet bij RTL, maar bij SBS6. Roy Donders: stylist uit het zuiden is . Een tegenvaller voor Roy Donders: RTL heeft ondanks prima kijkcijfers toch besloten geen nieuw seizoen van zijn reality serie te bestellen.


Sta jij net als Roy Donders graag in de schijnwerpers en wil je beroemd worden met je eigen realityserie? Geef je op voor When Will I Be Famous, . Het eerste seizoen werd als Roy Donders: Stylist van het Zuiden tussen. Donders probeerde in het eerste seizoen van de serie een eigen kledinglijn in . Roy Donders: Stylist van het Zuiden is een real life-soap bij SBS6. In dit programma volgen we de Tilburgse stylist Roy Donders die nog bij zijn moeder woont .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts