dinsdag 20 november 2018

Resultaat borstverkleining

Het resultaat van een borstverkleining is echter zelden volledig symmetrisch. De tepels kunnen ongevoelig of juist overgevoelig worden. Vraag daarom vooral ook of de arts je wat foto's kan laten zien van de resultaten van borstverkleiningen die hij of zij eerder heeft uitgevoerd.

Een borstverkleining is een flinke ingreep die altijd littekens geeft. Toch zijn de meeste vrouwen zeer tevreden met het resultaat. Spring naar Resultaten - Het resultaat van een borstverkleining is kleinere en stevigere borsten. Ook de vorm van de borsten zal veranderen, passend bij .

Borstverkleining: alle informatie over het verkleinen van te grote borsten. Standaard resultaat maanden na borstverkleining: wegname van . Bij een borstverkleining neem je weefsel weg uit de borst, met als doel het volume te . Borstverkleining voor de vrouw door Dr Don, de vet dokter van Nederland. Prachtige resultaten met een specifieke liposculptuur-techniek voor de behandeling . Borstverkleining wordt meestal uit andere overwegingen gewenst.


In de meeste gevallen is met standaardtechnieken een goed resultaat te bereiken. Ook kunnen we u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn, welke methode voor u het meest geschikt is en welk resultaat u van de borstverkleining mag . Een borstverkleining is een zware ingreep waarvan je de nodige tijd moet herstellen.

Het definitieve resultaat van de borstverkleining is er dan echter nog niet. Ik deze blog vertel ik je over mijn ervaring met een borstverkleining. Over het resultaat twijfel ik niet, want zowel mijn ma als zus hebben het . Eenmaal op uw streefgewicht kunnen we de operatie zonder onnodige risico's uitvoeren, met een goede kans op een mooi resultaat. Over het algemeen is het resultaat na een borstverkleining blijvend.


Indien er gebruik is gemaakt van een implantaat dan zijn deze bedoeld voor levenslange . Spring naar Resultaten - De resultaten van een borstverkleining stemmen meestal tot tevredenheid. Er kunnen echter geen garanties worden gegeven . Middels een borstverkleining bij Janssen Kliniek worden de borsten hoger en steviger met als resultaat een meer jonger aspect, borsten met een kleiner volume . Indien u een borstverkleining serieus overweegt, is een consult bij de plastisch chirurg. Het resultaat is kleinere, stevigere en beter geproportioneerde borsten. Bij een borstverkleining wordt de vorm van de borst gecorrigeerd en de tepel in een hogere positie geplaatst.


Het resultaat van een borstverkleining is blijvend. U overweegt een borstverkleining Informeer u dan over de ingreep, de nazorg en de knappe resultaten Meer weten over een borstverkleining Contacteer ons .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts