woensdag 28 november 2018

Goede bh

Kies het type BH dat bij jou past! Ga voor een beugel BH, een voorgevormde BH of een multiway BH van een van de bekende merken. Als je over een goede bh een strak shirt aan hebt krijg je NOOIT een borstensyndroom, je weet wel, die blobjes die bovenuit de cup piepen.

Veel vrouwen dragen een verkeerde maat bh. Een verkeerde bh kan heel veel klachten opleveren in nek, rug en schouders. Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit. Hunkemöller heeft verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The .

Natuurlijk voel je ook meteen of je bh lekker zit. Als de bandjes in je huid snijden, heb je geen goede bh aan. Nog een andere tip voor tijdens het passen van . Ongeveer van de vrouwen draagt de verkeerde BH maat. Letterlijk miljoenen vrouwen kunnen er veel beter uitzien en zichzelf beter voelen met een goed . Dat betekent dat de cups van je bh niet goed zitten.


Je kunt in dit geval kiezen voor een grotere cup maat, een ander model voor jouw type borsten of je . Het zoeken van de perfecte bh is van het allergrootste belang voor een optimaal draagcomfort en ondersteuning. Een goed passende bh zorgt niet alleen voor .

Toch bedacht ik mij dat het dragen van een goede bh hartstikke belangrijk is. Draag je namelijk een verkeerde maat, dan zie je dit misschien . Lingerie die je goede ondersteuning geeft is de sleutel tot het creëren van een succesvolle look. Een passende bh flatteert namelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts