donderdag 22 november 2018

Invisible ondergoed

Met de invisible slips van Hunkemöller ben je verzekerd van een onzichtbare en naadloze slip, perfect voor onder strakkere bovenkleding. Noshirt: Onzichtbaar maar onmisbaar ondergoed voor mannen. Nu ik werk en dagelijks van die gladde broeken draag (die waarin je elk onderbroekenlijntje ziet lopen), merk ik dat geen enkele onderbroek . Samian, specialist in elastisch microfiber ondergoed. Naadloze microvezel ondermode, ook geschikt bij verhoogde gevoeligheid.


Nu had ik de invisible boxer van Sloggi gevonden, maar die kruipt. Weet iemand welk ondergoed nagenoeg onzichtbaar is, en ook nog eens .

Ondergoedmei 2010Meer resultaten van forum. Blog - Onzichtbare slips - Ondergoedbasic. Als een soort inlegkruisje gebruik je deze invisible string.


Naadloos ondergoed gemakkelijk en direct leverbaar, bij Sliponline Naadloos ondergoed draagt bij aan de perfecte uitstraling van u en uw kleding. Ondergoed voor dames van Sloggi koopt u bij Sloggies. Invisible Supreme Cotton Midi zwart 101481zwart . HEMA heeft voor elke stijl de mooiste lingerie van de beste kwaliteit.


En natuurlijk altijd tegen lage HEMA-prijzen. Op zoek naar ondergoed dat je figuur net een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts