donderdag 4 oktober 2018

Sloggi romance

Midi slip van Sloggi uit de Romance serie. Deze slip van Sloggi voldoet aan al uw comforteisen en is dankzij de kanten inzetstukken en een lichte glans toch . Optimaal draagcomfort en toch stijlvol; dat is waar Romance voor staat.

Een combinatie van soepel Supima-katoen gecombineerd met microvezels, zorgen voor . Maxi slip van Sloggi uit de Romance serie. Tai slip van Sloggi uit de Romance serie.

Extra fijne kant geeft de toon aan in deze ondermode uit de sloggi Romance-serie, die gemaakt is van fluweelzacht katoen en hoogwaardige microvezels. De serie Sloggi Romance kunt u op deze pagina bekijken. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment. Dames maxislip van Sloggi Romance waarbij de billen en heupen volledig worden bedekt. De slip is gemaakt in een heerlijke zachte comfortabele micro katoen . Dames slip van Sloggi Romance die tot in de taille valt.


Bij een midislip zijn de billen en een stukje van de heup bedekt met stof. De cups en bandjes van deze bh zonder beugel uit de sloggi Romance-serie hebben decoratieve kanten inzetstukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts