vrijdag 12 oktober 2018

Charmor nachthemd

Nachthemd van Charmor: bijzonder mooi en aangenaam. Van hoogwaardige, huidvriendelijke interlock-jersey, in een prachtig bloemdessin. Nachthemd van Charmor, voorzien van verbrede schouders.

Aangename en losjes vallende single-jersey met een borduurrand langs de ronde hals. Single-jersey met een fijne glans. Comfortabel model met een wijdteverlenende stolpplooi voor en fijne kant voor en onder aan de . Charmor - Nachthemd halflang - Korte mouw leuk detail - Zacht rose.

PRODUCTINFOKlassiek nachthemd in zachte, luxe kwaliteit jersey katoen. Ronde hals die mooi aansluit en met een beleg dat met knoopjes sluit. Een nachthemd van Charmor om in weg te dromen, zo mooi! De heerlijk zachte single jersey met bijzonder dessin zorgt voor onovertroffen draagcomfort. Zoek je Charmor Charmor NACHTHEMD?


Dan ben je bij ons in de juiste webshop! Neem een kijkje in ons online Charmor assortiment. Een mooi dames nachthemd van het merk Charmor.


De stof is licht blauw van kleur en heeft een rozenpatroon.

Grotere maten nachthemd van het merk Charmore katoen en modal Super zacht kwaliteit stof die mooi blijft in de was. Grotere maten nachthemd van het merk Charmore Super zachte kwaliteit die mooi in de was blijft katoen en Modal. Pyjama met V-hals en korte mouwen Van Charmor multicolour. Ans Koster topmerken als Ringella, Triumph, Pastunette en Charmor.


Pastunette mouwloos Nachthemd € 3Meer informatie . Bestel Charmor Nachthemd Satijnen Bies 8222online in de Alazaza webshop. Kleding Schoenen Online bij Mcbilthoven. Shop de nieuwe najaarscollectie - Korting Charmor - Nachthemd - ecru - Dames Ondergoed - N3951436 . Nachthemd Van Charmor, Bestelnummer 236979Nachthemd van Charmor.


Nachthemd Van Charmor, Bestelnummer 242081Nachthemd van Charmor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts