woensdag 3 oktober 2018

Borstlift vergoed

Borstlift vergoeding - Wordt een borstlift vergoed door je zorgverzekering? Wie komt voor een borstlift operatie in aanmerking? Dan wilt u natuurlijk weten of deze ingreep wordt vergoed.

Hieronder leest u welke ingrepen wel en niet . Kan ik nog borstvoeding geven na een borstlift? Wordt een borstlift vergoed door mijn zorgverzekeraar? Borsten die groot en zwaar zijn, kunnen ook een borstlift ondergaan, echter het.

Zal mijn zorgverzekeraar de kosten voor een borstversteviging vergoeden? Doorgaans zal de borstlift niet worden verzekerd door uw ziektekostenverzekeraar. Of u voor vergoeding van uw borstverkleining in aanmerking komt, hangt af van uw reden voor de borstverkleining. Medische redenen worden altijd vergoed. Nu wil ik hem ook vragen of dit vergoed zou worden( buikwandcorrectie en een borstlift) want heb ook vrij forse borsten maar ook die zijn natuurlijk niet meer zo . Bekijk hier ook de kosten (of vergoeding) voor een borstverkleining, borstlift of gynaecomastie operatie.


Lees hier alles over borstlift vergoeding. Tot procent korting van de beste klinieken. Lees welke vergoeding u in 20ontvangt voor plastische chirurgie met de OHRA Zorgverzekering.

Bij mij was het op medische grond en dus vergoed. Maar je moet jezelf niet blind staren op die meiden op tv met hun pornotieten hoor. Lees voor welke ingrepen u een vergoeding krijgt. Goh, interessant, waarom kregen jullie je borstlift vergoed? Let wel: ik ging voor een verkleining en die kreeg ik dus vergoe maar . Want een borst lift gaat vaak met implantaten.


Maar je krijgt alleen een vergoeding als je via de huisarts naar plastichirurg gaat en die . Een borstlift laat meer littekens na dan een 'gewone' borstvergroting. Cosmetische plastische chirurgie wordt nooit vergoed. Andere plastische chirurgie kunt u soms vergoed krijgen uit de basis- of de aanvullende verzekering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts