donderdag 25 oktober 2018

Harnas bondage

De meeste harnassen hebben een zwarte kleur en bevatten verschillende kettingen. Een bondage harnas maakt het seks spel nog opwindender. Bondage harnas van leer, borstharnas, peniskorf, riemenpak van leer voor dames en heren.

Mooie Tuig leren dames body's of een volledig metalen BH en Slip . Een bondage harnas is een harnas van leer of kunstleer dat een bepaald deel van het lichaam omhult en in bedwang houdt. Bondage harnassen voor volledige controle of overgave. Bekiijk alle harnassen bij de BDSM specialist!

In een bondage harnas is elke seconde een avontuur. Bestel hem eenvoudig en discreet op TheGayShop. Harnassen zorgen ervoor dat je sub nergens heen gaat en niks doet wat jij niet wilt. Het BDSM spel is niet compleet zonder een bondage harnas. Dit bondage harnas uit de Fetish Fantasy Series van Pipedream is leuk voor beginners (en gevorderden) op het BDSM-pad.


Ons assortiment bestaat uit vele verschillende Bondage Harnassen voor zowel mannen als vrouwen. Vandaag bestelt is morgen in huis! Met de bondage positioneerhulp van Frisky, kun je genieten van sexy spelletjes en bondage.


Leren riem voor het vastbinden van de armbiceps.

Deze zware leren riem is een grote hulp bij het strak vastbinden van de armen achter de rug. Alles voor bondage en sm vind je bij sexshop Erotiekonline. Bondage Harnassen kopen: Goedkope bondage harnassen vandaag besteld is morgen discreet in huis. Bondage Harnassen kopen en vergelijken. Bondage Harnassen bestel je discreet en snel bij sextoys.


Grootste assortiment, laagste prijzen, Voor 23:bestel morgen huis. Dit sexy bondage harnas zorgt voor een onvergetelijke look én avond. Het zwarte leer geeft een ruige uitstraling en oneindig veel . Dan kan een bondage harnas zeker niet ontbreken!


Daarom vind je ook in onze webshop een ruim aanbod aan opwindende en spannende harnassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts