maandag 6 augustus 2018

Thermo vest

Vesten in vele verschillende kleuren en uitvoeringen koop je voordelig, en snel bij Wear2Work. We merken steeds vaker dat een vest een belangrijk deel .

Werkvesten van bekende merken met een aantrekkelijke korting! Thermo vesten heb je in verschillende soorten. Zo heb je thermo vesten van fleece stof en van katoen.


Vergelijk thermo vest Dames Vesten en vind de laagste prijs.

Bestel kleding online bij de beste webshops. M-Wear 21thermo vest gemaakt van polyamide tricot. De M-Wear 21thermo vest heeft een borstzak met nylon ritssluiting.


Pak jezelf lekker warm in met dit Mystic Bipoly Thermo Vest onder je wetsuit! Bestel hem hier online of kom langs in onze winkel. Warm vest met lange mouwen voor de recreatieve fietser tijdens de koudere dagen. Goede isolatie en driecompartimentszak maken dit vest compleet.


Het Universal Thermo Vest is de warmste van de drie Universal Vesten van Gore Bike Wear. Hij heeft een hoge kraag en lange mouwen voor de koude dagen .

Dit fietsvest van Gore Bike Wear is voor de dames die niet bang zijn om met kou eropuit te gaan. Thermovest voor onder de normale kleding. Vanaf €7- gratis verzending, dagen bedenktij voor 15:uur besteld de volgende dag in huis! Dit model vervangt het huidige thermovest (model 6651). Bestel je Dainese D-Mantle Fleece thermo vest nu eenvoudig en snel online!


FristadsKansas Thermovest 53PDQ (101024). Verstelbare nierbeschermer, elastiek op de rug, met praktische borstzak en binnenzak. Materiaal: 1 nylon met vulling van polyestervezels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts