dinsdag 21 augustus 2018

Hemd huidskleur

Dames beerenondergoed hemd Beeren young huidskleur Zeer elastische hemdje, gemaakt van een zeer zachte micro stof, zonder zijnaden. Dames beerenondergoed spaghetti hemd Beeren young huidskleur Zeer elastische spaghetti hemdje, gemaakt van een zeer zachte micro stof, zonder zijnaden . Het Beeren heren singlet hemd is gemaakt zonder zijnaden en is van 1gekamde katoen.

De hals en armsgaten zijn afgezet met boord. Ten Cate Promo pack Shirt 2-pack huidskleur. Dames hemd van Hunkemöller uitgevoerd in een naadloze kwaliteit met een hoog. Hunkemöller hemd is niet meer verkrijgbaar.


Getailleerd dames hemd met spaghetti bandje gemaakt van Polyamide en Elastomeer, met een rechte achterkant. RJ Ondergoed Pure Color - Shirt - grote maat - Kleur: Huidskleur Dit getailleerde shirt in . Bekijk de categorie lingerie en nachtmode op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Door de combinatie van katoen en elastaan zit het Anni Rolfi Katoen Hemd erg lekker. Het hemd heeft brede schouderbandjes voor optimaal comfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts