maandag 20 augustus 2018

Braziliaanse billift kosten

Brazilian Buttlift of Brazilliaanse Billift perfect uitgevoerd door Dr. Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Braziliaanse billift : Vollere billen, ronder maken met eigen vet - Alle informatie, voor en na foto's en prijzen.

Makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Vergelijk prijzen, ervaringen, fotos, kosten en welke kliniek. Een steeds meer toegepaste ingreep is de Braziliaanse billift.


Bij een Braziliaanse billift wordt vet weggezogen uit een deel van het lichaam en ingespoten in de billen.

Deze ingreep is dus een bilvergroting . De Brazilian billift begint ongekend populair te worden. Het is namelijk heel goed mogelijk om de billen precies de vorm te geven die u wenst . De Brazilian buttlift is een lipotransfer van overtollig vet op plaats dat, na behandeling om de slaagkansen te verhogen, wordt overgeënt in de billen. Dit is een behandeling die de afgelopen jaren populair is geworden, onder meer door het succes van . Bij een billift wordt de overtollige huid weggehaald en wordt de bil weer strak.


Wilt u meer weten over de kosten van uw behandeling? Billen liften met billift: Door het ouder worden, na zwangerschap of gewichtsverlies. Billift; Bilplooicorrectie; Brazilian Butt lift; Billen liften met implantaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts