donderdag 9 augustus 2018

Dunne ochtendjas heren

Een dunne badjas zonder kraag, zonder capuchon, dat is een badjas in kimonomodel. Korte badjas dames en heren donkerblauw van Taubert. Dunne badjassen-kamerjassen, dunne kimono voor heren of heren-kamerjas,.

Dames-kimono of ochtendjas voor de zomer, of om mee op reis te nemen. Schiesser heren ochtendjas, blauw-wit gestreept (dun). Schiesser heren badjas, donker blauw gestreept.


Een uitstekende dunne badjas voor dames en heren, gemaakt van absorberend katoen.

Uniek model en makkelijk meenemen. Of kies voor een dunne zomerbadjas of voor een kimono. Luxe wafelbadjassen van Vandyck en Livello voor dames en heren. Lekker dun en licht voor de zomer, maar ook ideaal om te gebruiken in de sauna.


Een dunne badjas hoeft niet per se een satijnen kimono te zijn. Er zijn nog meer soorten dunne badjassen, voor zowel dames als heren. Zoek je een echte zomer badjas voor heren.


De echte zomer badjas van 1 katoen met een knipoog naar de klassieke look. SCHIESSER HEREN OCHTENDJAS - blauw-wit gestreepte, fijne, dunne, geweven katoenen ochtendjas met een zachte, dunne, blauwe badstof voering; zowel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts