woensdag 13 juni 2018

Ondergoed met pijpjes

Altijd de Ten Cate kwaliteit die u gewend bent! Dames onderbroeken met pijpjes van natuurlijk materiaal (viscose) dus luchtig in. Zo wordt Sarah's Sweeties een complete grote maten ondergoed collectie.

Een onderbroek met pijpjes voor dames bestelt u voor bewegingsvrijheid tijdens hoge temperaturen. Dames ondergoed in soorten en maten. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment, geschikt voor jong en oud. Het dames ondergoed is van een hoogwaardige .

Beetje raar misschien, maar ik ben opzoek naar onderbroeken met wat langere pijpjes. Altijd gratis verzending binnen Nederland; Voor 16:bestel morgen in huis! Bij Sliponline vindt u het merk beeren ondergoe Sterk en goed ondergoebestel alles van het merk Beeren direct, hier op sliponline. Hier ook korte legging, wielrennersbroekje of zo'n charmante onderbroek met lange pijpjes. Een andere oplossing heb ik nooit gevonden.


Corrigerend ondergoedaug 2011Meer resultaten van forum. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Tailleslip met pijpjes in set van 2: beenlijn met elastische kant.


Klassiek fijnrib-ondergoed met huidvriendelijk draagcomfort.

De taille is afgewerkt met een elastische zachte ban met daarin gekleurde letters. De pijpen van dit ondergoed zijn omgezoomd en sluite. En weet iemand toevallig damesboxers die wel lange pijpjes hebben? Klassieke onderbroek, met gulp en pijpjes van 1 gekamde katoen.


Een echt ouderwets model, bij Beeren bekend onder de naam Sportbroek M3400. Sloggi is in Europa het best verkochte merk op gebied van ondergoed. Een onderbroek met pijpjes is altijd van internationale kwaliteit en gemaakt volgens de . Dames onderbroeken met pijpjes van natuurlijk materiaal viscose dus luchtig in het dragen zonder irriitrende naden en hl belangrijk ze zien er ook nog leuk uit. Badpak met pijpjes in een zwarte effen kleurstelling met een lichte kleurstreep. Corrigerend ondergoed met pijpjes en hoge taille, maat L. Corrigerende shorts, broekjes met pijpjes, zijn er in verschillende lengtes, kleuren en materialen.


Shapewear is de trendy naam voor corrigerend ondergoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts