donderdag 28 juni 2018

Bh model

Ieder lichaam is anders en vraagt om een ander type BH. Welk model BH het beste bij jou past, hangt af van de vorm van je lichaam en je voorkeuren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van bh modellen, en beschreven is welke effecten ze teweeg kunnen brengen.

De voorgevormde balconette bh kan je ook een push-up bh noemen omdat de borsten vanaf de beugel omhoog geduwd worden waardoor een mooie bolling . Met de sexy shapes weet je precies welk model bh het beste bij jouw lichaam past en voorkom je dat je de verkeerde bh en bh maat draagt. Speciaal voor de kleine bh maten cup AAA, cup AA en cup A. Lula Lu komt met een nieuw model bh en de zwemkleding van Ysé en .

KLiNGEL biedt een ruime keuze, vele stijlen en voor ieder wat wils. Maar u moet nog wel verschillende bh-modellen en sister sizes proberen om uit te vinden welke bh-maat en welk bh-model het beste bij uw lichaam past. Het juiste model hangt allemaal van de vorm van jouw borsten af. Als je last hebt van gapende cups wil dat niet altijd betekenen dat je bh te . Wist je dat van de vrouwen de verkeerde bh draagt?


Het verschild namelijk nog steeds per model en merk welke maat je moet hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts