maandag 18 juni 2018

Bh passen

Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De juiste maat bh vinden is makkelijk als je op deze dingen let. Tachtig procent van de vrouwen draagt de verkeerde behamaat.

Dit zijn de dingen waar je op moet letten bij het vinden van het juiste exemplaar. Waar moet je op letten tijdens het passen van een BH? Natuurlijk voel je ook meteen of je bh lekker zit.


Als de bandjes in je huid snijden, heb je geen goede bh aan.

Nog een andere tip voor tijdens het passen van . Ook als u uw beha-maten kent, is het belangrijk om altijd te passen. De vorm van uw borsten en uw lichaamsbouw beïnvloeden de maat. Spring naar Welke bh-maat zou ook kunnen passen? De zogenaamde sister size, soms ook wel diagonale maat genoem van een bh heeft . Het liefste zou je de rest van je leven je buste laten vasthouden door de beha die nu écht aan vervanging toe is.


Toch bedacht ik mij dat het dragen van een goede bh hartstikke belangrijk is. Bij het passen van je bh is het ook altijd handig om even je . Als je een bh hebt gevonden die bijna perfect zit, maar net niet helemaal, is het slim om een zustermaat te passen.

Zij kunnen je gewoon eerlijk zeggen of je bh goed zit of niet en weten waar ze op moeten letten. Aarzel niet om bijna de hele winkel te passen. Een bh moet niet alleen lekker zitten maar ook perfect passen. Bij een beugelbh is het de bedoeling dat je de beugels niet of nauwelijks voelt . Er bestaan twee soorten sport BH's: de ingekapselde BH en de compressie BH.


Maak de sport BH tijdens het passen vast op het laatste haakje. Met de juiste omvangs maat moeten er nog twee vingers onder je bh-band passen. Snelle oplossing: sluit je bh op een losser haakje. Wanneer weet ik of mijn oude bh's niet meer passen? Vragen waar je antwoord op krijgt, signalen dat je bh niet meer past!


Stel de schouderbandjes en de onderband zo groot mogelijk af bij het passen van een beha. Naarmate je een beha vaker draagt, kan de stof . Een BH moet goed passen want het maakt of breekt de totale pasvorm van je bovenkleding. Altijd belangrijk: verhouding rugband en cupmaat . We hebben het allemaal al vaak genoeg gehoord: zo'n tachtig procent van alle vrouwen draagt de verkeerde bh-maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts