vrijdag 30 december 2016

Reetveter string

Esprit back 'Miniscule string die je eigenlijk best een reetveter zou mogen noemen die tot mijn grote verbazing best lekker zat. Een G-string, string, stringtanga of tangastring is een klein zwembroekje of slipje.

In de volksmond wordt dit kledingstuk daarom ook een reetveter genoemd.

Een string bestaat al uit weinig stof, maar als je een strakke jurk draagt dan zie je. De string is de meeste blote vorm van ondergoed. De string wordt schertsend ook wel reetveter genoem omdat de dunne strook stof die aan de achterkant zit soms niet meer is dan een dun koord en vaak . Ik heb het aangepast ;) Hiermee gaat je stoffenvoorraad niet echt snel op volgens mij :) Wat heb je nou gebruikt voor de zijkant?


Uitspraakgids: Leer hoe je string uitspreekt in het Engels, Frans, Nederlands met een moedertaaluitspraak.

G-string (← Eng.), minuscuul broekje dat enkel het geslachtsdeel bedekt en. Bodystockings, dure witte of zwarte slips met brede band en merknaam, en 'strings' (ook wel 'reetvetertjes' genoemd) zijn in trek. Ge doet maar , ge zult er niet opvallen met uw reetveter het loopt er vol.


Het is gedaan met detanga, de string, de'reetveter' of hoe u hetding ook wilt noemen. Vrouwen verpakken hunderrière tegenwoordigliever . Rechtstreeks van de stranden van Copocabana wer de string in de 90'er jaren een populair ding in de. Maar ineens werd de reetveter, die voo. De string is het meest sexy kledingstuk op aarde.


Dankzij de string-bikini kreeg je eindelijk eens bruine billen. Maar plots is de reetveter hartstikke uit. Bij sommige vrouwen staat het wel mooi, ik zon alleen in een string in het buitenlan. Lijkt me overigens ook helemaal niets, zo'n reetveter.


Vandaag had ze een blauwe string aan (een reetveter volgens het woordenboek van Bruynooghe).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts