vrijdag 2 december 2016

Epithese

Een gingiva epithese (ook wel tandvlees epithese genoemd) is een uitneembare siliconen prothese die een deel van het . Sluiten van zwarte driehoekjes met . Een zogenaamde gingiva-epithese kan het uiterlijk herstellen.

Een gingiva-epithese is een zachte flexibele kunststof-voorziening. De Excent Epithese geeft de patiënt met parodontale problemen het zelfvertrouwen terug om weer te lachen. Wat is het verschil tussen een epithese en een prothese?


Moet een epithese worden vernieuwd?

Tandvleesontstekingen leiden tot aantasting van het kaakbot, dat daardoor slinkt, en daarmee krijg je ook . Voorbeeld 2- Front met pigmentatie. Nabij Brussel maken Jan De Cubber en zijn collega's in het Centrum voor Anaplastologie epithesen; siliconen prothesen voor ogen, neus of . Zo'n beschadiging kan in een aantal gevallen herstellen met een gelaatsprothese ook wel epithese genoemd. De gelaatsprotheses worden op maat gemaakt . Currently Shopping by: Dit artikel verwijderen Prijs: € - € 1000.


Die Epithese dient dem ästhetischen Ausgleich von Körperdefekten mittels körperfremdem Material wie zum Beispiel Glas, Porzellan, Gummi, Metall oder . Wij hebben voor de betreffende cliënt een epithese gemaakt. Dit is een flexibel plaatje van weekblijvend kunsthars, dat gedragen wordt tussen .

Wie heeft ervaringen met een gelaatsprothese? Bron: Download IATE, European Union, 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het . Faciale epithesen zijn kunstmatige prothesen (implantaten) in het gezicht, zoals een oor, neus of oog, gefixeerd op implantaten. Een epithese vervangt een ontbrekend lichaamsdeel, bijvoorbeeld een voet of vinger.


Vaak dient de andere zijde van uw . Wanneer de oor-, neus en oog epithese wordt onderzocht, zie je onmiddelijk het verschil van de 3-D computer-technologie. Oor epithese die de patiënt nodig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts