dinsdag 6 december 2016

Hans andres

Hans Anders heeft een ruim assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen tegen lage prijzen. Bestel online of kom langs in een van onze winkels. De grootste optiekketen van Nederland.

De Hans Anders folder en informatie over de winkel. Wat zijn de Hans Anders aanbiedingen deze week. Openingstijden Hans Anders, Overzicht met openingstijden, koopzondagen en koopavonden van alle Hans Anders vestigingen in Nederland.


Openingstijden Hans Anders Corridor in Valkenswaar alle Hans Anders openingstijden en koopavonden in Valkenswaard.

Waar gaat u de bril voor gebruiken? Elke Nederlander is anders én elke bril is anders. Hans Anders biedt daarom volop keuze in monturen, glazen en . De Britse investeerder 3i neemt Hans Anders over en wil het net zo hard laten groeien als Basic-Fit.

De Britse investeerder 3i betaalt 2miljoen euro voor Hans Anders, dat door Europa bijna 4vestigingen heeft. Hans Anders liet maandagochtend bij de publicatie van de jaarcijfers meteen weten dat het een nieuwe eigenaar krijgt. Optiekketen Hans Anders heeft een nieuwe eignaar: 3I, de Britse investeringsmaatschappij achter de populaire winkelketen Action.


Korting bij Hans Anders voor verzekerden van De Friesland Zorgverzekeraar. Op vertoon van uw zorgpas ontvangt u uw voordeel. Bij Hans Anders kun je altijd rekenen op een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende service. Daarom heb je ook in winkelcentrum Keizerswaard keuze uit . U bent van harte welkom bij Hans Anders opticiens.


De grootste opticien van Nederland. Wij hebben voor u het grootste aanbod in brillen op het . De officiële Twitter-account van Hans Anders. Hans Anders telt in totaal 4filialen, in vier Europese landen.


Daarvan staan er zo'n 2in Nederland en ruim honderd in België. Wij van Hans Anders geloven erin dat goede zorg voor zicht en gehoor voor iedereen betaalbaar moet én kan blijven. Hans Anders is dé Nederlandse optiek- . Hans Anders is een begrip in Nederland en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse optiekmarkt.


Eén op de drie brildragers koopt zijn bril bij Hans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts