woensdag 26 oktober 2016

O ring opmeten

De eenvoudige vorm en de betrouwbaarheid van de afdichtingfunctie van O-ringen is geniaal. O-ringen zijn daarom de meest gebruikte afdichting. Als u regelmatig O-ringen moet opmeten, dan kunt u met de ERIKS Pi-tape snel.

Hiermee bepaalt u eenvoudig van welk materiaal de O-ring gemaakt is die u . Dit ERIKS handboek voor O-ring afdichtingen is een bron van kennis voor constructeurs, inkopers en voor gebruikers van O-ringen . Chances are you have had an O-ring leak either a liquid or air before and had to fix it. Een O-ring (uitspraak: oh-ring) is een ring van flexibel materiaal zoals rubber, die tussen twee delen in ligt die gasdicht of vloeistofdicht moeten worden .

Henkel's gepatenteerd snij- en lasapparatuur voor precisie O-ringen kan het O-ring koordmateriaal op elke gewenste maat meten, snijden en hechten door . Schuifmaat voor het meten van de (binnen) groef - groeven. O-ring ( Rubber compound ) herkennings tool voor NBR, Epdm of FKM ( Viton ) O-Ring Compound . Zelf je ringmaat meten is heel makkelijk. We leggen je in dit artikel uit hoe ringmaten meten met een paar hulpmiddeltjes eenvoudig te doen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts