maandag 10 oktober 2016

Boxer met gulp

Barnhard Bodyw Heren boxer gulp maat XL. Novila boxershort wit Natural Comfort met gulp. Schiesser Boxershort Authentic 2Pak met gulp zwart.

Een boxershort met gulp heeft meerdere voordelen. Zo hoef bijvoorbeeld niet heel je broek uit te doen bij een bezoek aan het toilet en blijft je hemd netjes op . Boxershort met gulp - Herenondergoed - de beste selectie van winkels op Internet. Hallo henk4 deze Ten Cate boxers zijn niet voorzien van een gulp.

Helaas hebben we op dit moment ook geen Ten Cate boxer met een gulp in de collectie. Op zoek naar degelijke, comfortabele herenonderbroeken van 1 katoen? Kijk eens in onze webwinkel, zeer scherpe prijzen.


Bekijk de categorie boxershorts en onderbroeken op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Ook niet toen het bedrijf tien jaar geleden zijn eerste collectie uitbracht.


Daar zaten twee boxers in met klassieke gulp en die verkopen tot op . Basic boxer met opening 3-pack (2+gratis). In 19introduceerde HOM de boxershort met horizontale gulp.

Het zou dé innovatie zijn voor linkshandige mannen en met een knipoog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts