woensdag 26 oktober 2016

Bumba badjas

Een persoonlijke kinderbadjas van Bumba. Laat een kinderbadjas borduren met jouw eigen naam! Uitgevoerd in een zachte fleece kwaliteit die zorgt voor extra draagcomfort.

Uniek cadeau voor iedere Bumba fan! Een kinderbadjas van Bumba met eigen naam erop geborduurd. Van heerlijk warm katoenen badstof met capuchon. Voor de echt Bumba fan een badjas met eigen naam.

Heerlijke warme badjas is gemaakt van zachte badstof. Uniek cadeau voor de allerkleinsten. Cocoon Terry Microfiber Badjas Donkerblauw. Wieglaken Studio 1Bumba Happy Star (Katoen).


Schiesser heren badjas, donker blauw gestreept. Dames badjas lange mouw - bpc bonprix collection. Omschrijving: Voor de echt Bumba fan een badjas met eigen naam. Uniek cadeau voor de allerkleinsten .

Is je peuter dol op Bumba, het leuke clowntje dat allerlei gekke avonturen beleeft met Bumbalu? Met een Bumba badjas heeft je kindje een pak . Diverse gepersonaliseerde Bumba of Maya de Bij boeken in cadeau-enveloppe, naar keuze met badjas met naam. Bumba badjas blauw bestellen doet u bij Superwinkel.


Als je nú lid wordt van de Tros Kompas voor een jaar, ontvang je het eerste halfjaar het magazine gratis. Daarnaast ontvang je een grote Bumba knuffel én een . Heerlijke warme en zachte badjas van Bumba! Met Bumba uit bad komen was nog nooit zo leuk. De badjas in uitgevoerd in een zachte fleece kwaliteit, dat zorgt . Voor maar €een K3-jurk, Bumba badjas of Piet Piraat badjas.


Alles van Bumba vind je bij Disneykamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts