maandag 17 oktober 2016

Diep flap reconstructie foto's

Patient 1: huidsparende borstamputatie links met onmiddellijke reconstructie dmv DIEP-flap: in de eerste fase wordt het borstweefsel verwijderd . Patient 1: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv huid-en vetweefsel van de buik om zo een .

Omdat in mijn rechterborst ook iets te zien was op de foto. Het centrum voor borstreconstructie bestaat uit een aantal toegewijde plastisch. DIEP-lap methode, ook wel bekend als DIEP-flap. Begin september 20heb ik een diep-flap reconstructie gehad vanuit de buik.


Na een operatie van uur is er de dag erna nog een her-OK . Reconstructie uit de buik - DIEP of TRAM flap. Preventieve amputatie + reconstructie: vragen. Toon onderwerp - Reconstructie uit de buik - DIEP of TRAM flap.


Zijn er dames die na een diep-flap ook flinke verhardingen voelden in de. Foto's van de borstreconstructie met implantaten (voor en na de operatie). Bij de reconstructie met buikhuid en vet (diep flap), is het nodig dat u tot weken na . Hoe lang duren operatie en herstel met de DIEP-lap methode? Op de plaats waar de huidflap is weggehaald en op de plaats van de reconstructie. De medische fotograaf zal foto's maken van uw (borsten) voor de operatie.


Diepflap methode aan de orde komen. Deze ingreep wordt in toenemende mate in. De laatste foto laat nog een kleine opening zien naar de longen, maar daar . Nu heb ik daar natuurlijk foto's van in allerlei fasen, maar die ga ik je niet.


Getagged borstkanker, borstreconstructie, diep, diepflap, flap, . De naam DIEP is een afkorting van de Engelse term Deep Inferior Epigastric Perforator flap. Hierbij wordt een flap bestaande uit huid en vet van de buik, tussen . Foto's 3c en 3d: Dubbelzijdige primaire reconstructie met een 'DIEP'. Borstreconstructie kan ook gebeuren met huid en vet uit een ander gedeelte. Foto: Resultaat één jaar na volledige reconstructie (DIEP flap) van de rechter . Op de foto rechts ziet u een resultaat van een geslaagde DIEP-borst-reconstructie: de roze pijlen op de borst geven de littekens aan waar de huidflap werd . U kunt ook een borstreconstructie krijgen zonder prothese.


DIEP-methode (Deep Inferior Epigastric Perforator Flap) gebruikt. Heb je borstkanker gehad en wil je nu een borstreconstructie? Er kan heel veel tegenwoordig, en ik heb foto's van prachtige borsten . De voorbereidingen voor de geplande reconstructie liepen. Die foto wees niet uit dat de tumor zo groot was. Borstreconstructie van de rechterborst (links op de foto).


Bij de diep-methode worden vetweefsel en huid uit de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts