vrijdag 23 september 2016

Reclame sloggi

Bestel hier uw Sloggi ondergoed met extra voordeel in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende . Sloggi ondergoed bestelt u bij Sloggies.

Abonneer je nu op de ReclameGemist. Sloggi Invisible nu in diverse kleuren, nieuw van Sloggi. Bekijk hier de reclame video die getoond.


De reclame met slipjes van Sloggi in de kleuren van de klassementstruien van de Tour moet uit het straatbeeld in België verdwijnen.

De Sloggi invisible is momenteel bekend van tv reclame. Wij hebben hier de Sloggi collectie gesorteerd op de modellen van Sloggi Invisible. Sloggi, het ondergoedmerk van Triumph International, gaat een inter- nationale campagne lanceren om 's werelds ''meest perfec. Sloggi abri Ha, het billenloze reclametijdperk van Sloggi lijkt begonnen.


Onderbroekenmerk Sloggi is op zoek naar de mooiste. De zegsvrouwe: Outdoor reclame is voor ons de belangrijkste vorm van reclame. Sloggi, fabrikant van toch niet uitermate sexy onderbroeken, was in. Reclame Code Commissie vanwege de . LEEUWARDEN Volgens raadslid Frits Rijpma van de ChristenUnie mag de gemeente Leeuwarden best wat strenger toezien op al te expliciete seksueel getinte .

Monday and tuesday, Wednesday and thursday, vrijdag and saturday, sundaaay and again and again. Zoals Valerio Zeno ons via twitter wijst op de billen in deze nieuwe Sloggi reclame, wijzen wij je daarnaast ook even op het liedje dat er in te horen is. Reclame Sloggi uit straatbeeld verbannen. Afbeelding Brussel - De reclame met slipjes van Sloggi in de kleuren van de klassementstruien van . Reclame Sloggi Ons oordeel Waar: Hoek Vondelstraat en Eerste Constantijn Huygensstraat.


De Belgische reclamewaakhond JEP heeft bepaald dat de sexy reclameborden van ondergoedmerk Sloggi uit het straatbeeld moeten . De manier van adverteren is opvallen op grote billboarden prijkt menig achterwerk voorzien van een Sloggi. Sloggi luistert het EK Voetbal op met een tijdelijke herintroductie van de spraakmakende billboard-traditie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts