vrijdag 2 september 2016

Balconette bh betekenis

Een balconette bh bedekt de borsten minder als een normale BH. Over het algemeen wordt aangenomen dat de naam afkomstig is van het . De voorgevormde balconette bh kan je ook een push-up bh noemen omdat de borsten vanaf de beugel omhoog geduwd worden waardoor een mooie bolling .

Een beha, bh of bustehouder is een kledingstuk dat vrouwen als ondergoed. Veelal staan de schouderbandjes, net als bij een balconette, ver uit elkaar, . Shape Quiz; Bh Shapes; Slip Shapes. Heb je ooit van een balconette-bh gehoord?

Deze geven je borsten de vorm van een balkonnetje. Een BH met voorgevormde cups, voorzien van een extra laagje (schuim bijvoorbeeld). Een BH die je strapless kunt dragen of met schouderbandjes. Een Balconette BH is een lager uitgesneden beugel BH met bandjes die verder uit elkaar staan dan aan gewone BH's. Deze beugel BH kan een vulling hebbe.


Betekenis van balconette beha: balconette beha (meervoud balconette bh's) Een balkon beha. Jo Adams, Dressing voor de hitte, The Observ. Balconette: Deze bh is onzichtbaar bij kleding met een lage neklijn, de.


Een non padded bh is een bh met een ongevulde cup.

Het balconette model komt het best tot zijn recht bij laag uitgesneden tops. Vind dan hier alle balconette bh's zodat jij altijd een bh met perfecte pasvorm aankunt. Onze Sexy Shape Beautiful Balcony zorgen voor een mooie open halslijn . Hebt u eerdere slappe borsten, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een halve cup of balconette, of een voorgevormde beha, waardoor de borsten iets naar voor . In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende. Het kan zijn dat een balconette-bh u beter past dan een bh met volle cup in . In aanvulling op onze best verkopende bh, de UNI-FIT T-shirt bh, introduceert LingaDore de UNI-FIT Balconet bh!


De UNI-FIT balconet bh is gemaakt met dezel. Als je je vorm weet, is het een stuk handiger een passende bh te vinden. Zien er het beste uit in: balconette bh's, die jouw parmantige vormen . De balconette-bh bedekt meer dan de helft van de borst en.


Een T-shirt bh van micro met voorgevormde, soft padded cups met beugel die de. Bikini top in a balconette style with moulde line underwired cups, support .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts