dinsdag 6 september 2016

Maten van bh's

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.

Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen? Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm .

De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Het vinden van een goed passende BH is niet altijd even gemakkelijk. Bovendien is je bh-maat niet altijd hetzelfde. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de . De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap.


Best is om eerst te bekijken of de beha maat die jij nu draagt goed of fout zit. Van basic zwart en wit tot uitgesproken rood en diep . BH maten bestaan uit een cijfer en een letter, borstomtrek en cupmaat: BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het .

Alle bh's hebben een consequente maatvoering en de pasvorm is altijd goed. Met de informatie hieronder, kun je op je gemak eerst de juiste HEMA-maat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts