vrijdag 5 augustus 2016

Vesa maat opmeten

Door de maat tussen de bevestigingspunten op te meten kun je met behulp van onderstaande tabel bepalen welke VESA maat de TV of monitor heeft. U kunt tevens de maat achterop uw televisie (de horizontale en verticale afstand tussen de schroefgaten) eenvoudigweg opmeten. Bepaal de VESA maat en kies de betreffende catagorie.

U kunt altijd uw VESA maat opmeten achterop uw TV door een meetlint te pakken en de afstand op te meten, hart tot hart is hierbij belangrijk. Vreemd genoeg, staat vaak bij specificaties niet vermeld wat de VESA maat is, vandaar dat wij hier even kort uitleggen hoe je dit kan opmeten, want meten is . Als de VESA maat bekend is komt hij in de zoekresultaten wel naar voren. Dan kun je de VESA maat ook eenvoudig zelf opmeten.

Welke Vesa maat u nodig heeft, stelt u vast door de horizontale en verticale afstand tussen de. Op deze pagina bieden we je uitleg over muurbeugels en VESA normen. U kunt de VESA maat op twee manieren achterhalen, u kunt het in de specificaties opzoeken of u kunt het zelf opmeten.


Zelf de VESA maat opmeten is heel . Ook lees ik veel over wat de VESA waarde is, maar niet hoe ik hem kan. VESA maat is dan horizontaal X vertikaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts