donderdag 18 augustus 2016

Bh maatwijzer

De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. A-B-C-D-E-F; HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen.

Of je nu een voorgevormde padde . Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.

De cup van de BH moet de borst mooi omsluiten en nergens plooitjes of rimpels vertonen en de overgang van de cup naar de borst moet een . Het is belangrijk om de juiste maat bh te dragen. Deze bestaat uit onderdelen: een cupmaat en nummer. De cupmaat staat voor je borstomvang (bovenwijdte) . Zeeman besteedt veel aandacht aan de pasvorm van BH's. Alle ontwerpen worden gepast en gedragen door modellen voordat zij in de winkel komen. Bij Triumph zijn we er meer dan trots op dat we buitengewone lingerie ontwerpen.


We luisteren al meer dan 1jaar naar wat vrouwen wensen en we blijven . Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb. 80). Zit de beha te strak of draag je deze op een van de laatste haakjes, koop . Trap er niet in, je kunt je bh maat niet opmeten met het HEMA BH meetlint! Ik laat je zien hoe je wèl je goede maat kunt vinden.


Zelf je beha-maat meten en zelf de perfecte BH vinden. Zo hebben HEMA en Hunkemöller bijvoorbeeld een maatwijzer. Deze kan eigenlijk alleen goed gemeten worden over een goed zittende BH. En dit is natuurlijk erg lastig omdat je je maat juist wilt weten omdat je nog geen . Uit recent onderzoek blijkt dat tachtig procent van de vrouwen een verkeerde beha draagt.


Vooral voor vrouwen met een grote cupmaat kan een verkeerde beha . Hoe meet u de juiste maat van uw sportbh? Veel pastips en onderzoeksresultaten over sportbeha's. Typisch vrouwelijk, Lingerie is een essentieel element van onze garderobe. Maar hoe kies je de juiste lingerie, het belangrijkste is het . Maten kunnen wel 'ns verschillen van fabrikant tot fabrikant, en je past dus beter eerst een beha alvorens er eentje te kopen.


Bepaal de juiste BH maat met het stappenplan. In de maattabel kan je ook boxershorts en onderbroek maten bepalen. De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. Op zoek naar een betrouwbare kleding maattabel?


Bekijk dan hier onze maattabellen voor zowel dames, heren als kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts