woensdag 17 augustus 2016

Beugel transparant

De onzichtbare beugel is gemaakt van dun transparant kunstof waardoor deze niet te zien is door de mensen om je heen. Deze hoesjes schuif je over je tanden . Een bitje dat doorzichtig is met veel voordelen!

Zie hier hoe de behandeling verloopt en de prijs ervan. Onzichtbare beugel voor volwassenen en tieners. Want deze transparante hoesjes worden speciaal op maat gemaakt op basis van een 3D model van je . Met deze onzichtbare beugels krijg je een perfecte lach, met prachtige, rechte tanden.

De transparante beugel is comfortabeler dan een reguliere beugel. Invisalign offer teeth straightening with nearly invisible braces. Get a confident smile that can change everything with Invisalign treatment today. Hij is dun, transparant en uitneembaar.


Met behulp van een computersimulatie wordt een reeks . Soorten Beugels Deze hieronder genoemde soorten beugels zijn de meest. De beugel is van helder transparant materiaal vervaardig zodat u een . Transparante kroonsteentje en beugel van het merk Chacon. Ik heb van mezelf hele witte tanden dus zon transparante beugel lijkt me echt ideaal.

De ortho zegt dat ik het beste voor de transparante kan . Transparante wandbeugel voor de FRx en HSAED's van Philips. De tijd dat een beugel alleen iets is voor kinderen, ligt achter ons. Ook jouw tanden hebben recht op orthodontie. Hallo heeft iemand ervaring met een Invisalign beugel mijn tandarts. En weet iemand of je met een transparante beugel (zoals Invisalign) ook . Kim Clear-aligner, draagvriendelijk en modern.


Voor het corrigeren van malocclusie. Orthodontie Oud-Beijerland biedt verschillende soorten beugels waar onder ook de onzichtbare beugel van Invisalign. M0T Eivoerbak klein met beugel transparant x 4mm. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het type behandeling. Een volledige behandeling voor volwassenen met vaste . Onzichtbare beugel Met deze onzichtbare beugel van Invisalign kan je.


Een nieuwe trend bij volwassenen die op latere leeftijd een beugel nemen. Deze doorzichtige slotjes zijn helemaal onzichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts