vrijdag 19 augustus 2016

Polo zonder kraag

Blauw gestreept casual overhemd zonder kraag. Groen casual overhemd zonder kraag met korte mouwen. Grijs gestreept slim-fit overhemd .

POLO MET OPSTAANDE KRAAG EN RITS - In meer kleuren beschikbaar. Valt de kraag van je overhemd niet goed onder je trui? Er zijn uitzonderingen en de geïnformeerde man weet welke polo wel onder een.


Ontvang een box met herenkleding en ga perfect gekleed zonder zelf te shoppen.

Er is variatie in een ronde of v-hals en met of zonder mouw. De polo heeft knoopjes en een opstaande kraag. De mouwen zijn voorzien van boorden.


Sommige jongens kunnen het hebben zonder 'verkeerd' over te . Het bekende shirt met een kraag en een korte knoopjessluiting bestaat al. In de online shop van Zalando vind je onder andere poloshirts voor dames met . Of u nu kiest voor een effen polo shirt voor heren, een polo met dessin of een polo met lange mouwen, u weet welke indruk u. Zinin een mintgroene polo zonder kraag #hmmm. Een ruim assortiment aan werktruien met ritskraag vindt u bij werktruien.

Bekijk de website voor het complete aanbod en bestel direct. Licht roze piquet katoen polo met neon boord. De Abacus Megan sleeveless polo voor dames is een sportieve polo zonder mouwen. Bestel Polo sweater Blaklader 33met boord in taille nu online bij Workmanstore.


Ontdek 8Blouses Tunieken van topmerken als Marc O'Polo, Tommy. Maar Maison Scotch-blouses zijn er ook zonder kraag en in houthakkersprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts