maandag 13 juni 2016

Jumpsuit kind hema

Hippe meisjes jumpsuit in een gestreept dessin met korte mouwen en pijpen en een ronde hals. Een grijs meisjes nacht jumpsuit in stippendessin. Deze comfortabele jumpsuit heeft een ronde hals, lange mouwen en een roze boord.

Zacht en comfortabel meisjes jumpsuit in een hartjesprint met ronde hals en lange mouwen. Heeft voor een sluiting met drukknopen en aan de onderkant van . Een meisjes nacht jumpsuit in streepjesdessin. Deze comfortabele jumpsuit heeft een ronde hals, lange mouwen en een oranje boord.

Stoere mouwloze baby meisjes jumpsuit van soepel denim. De jumpsuit heeft lange pijpen met elastiek aan de onderkant en een drawstring in de taille. Een baby jongens jumpsuit in grappig hondendessin met een v-hals en lange mouwen. De jumpsuit heeft een rij drukknoopjes die van de hals tot de onderkant . En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Bekijk de categorie kleding op hema. Van ongeveer jaar zijn de meisjes uit de babymaten gegroeid en schuiven ze door naar de collectie meisjeskleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts