dinsdag 7 juni 2016

Herensokken zonder naad

Dunne katoenen apollo heren sokken ook in rood zonder teennaad en met een lange beenschacht, nette heren sokken online bij sokkenmarkt. Bamboe sokken voor heren met een platte naad en niet knellende boord. Effen herensokken zonder naad in een blauw-mix, of een grijs-mix.

Katoenen herensokken zonder naad per paar verpakt. Set van paar 1 katoenen NAFT herensokken; Zonder naad op de tenen. Veel mensen hebben last van irriterende naadjes in de sokken. De meeste sokken die op de markt zijn, hebben een dikke teennaad en aan .

Double heren sokken met badstof zool van katoen zonder naad aan de tenen. Dunne wollen heren sokken vlakke teen naad. Dames sokken zonder naadjes Stippen strepen bloemen. Naast de sokken op deze pagina zijn ook vrijwel alle bamboesokken.


LAAT U NIET MISLEIDEN, EEN SOK ZONDER ELASTIEK EN TEENNAAD IS EEN ZGN. Deze sokken hebben een soepele boord die niet knellend is, waardoor je geen last hebt van het elastiek. Alle sokken zijn afgewerkt met gladde naden bij de . De handgekettelde teennaad is qua afwerking van de teennaad het mooiste van. Zitten beide schoenen zonder beweging om uw voet, maar heeft u toch last .

Koop nu kousen en sokken voor heren op Marktplaats. De mooiste dames sokken, kniekousen en overig online kopen. Wij hebben vele damessokkenn van katoen, zonder naad of met kant?


AKTIE 10paar 1 katoen Heren sokken NAADLOOS NU. AKTIE 10p 1 zuiver katoen BEIGE herensokken NAADLOOS. Diabetessokken zijn sokken zonder strakke, elastieke boorden en met zo plat mogelijke naden. Omdat er geen elastische boorden aan de diabetessokken zitten . Katoenen herensok van het merk Basset zonder voelbare teennaad.


Bamboe half hoge sokken (per paar). Bamboe sokken zijn hypo allergeen, antibacterieel, ademend en absorberen . De sokken van Falke zijn erg comfortabel. Je kunt er probleemloos vele kilometers mee lopen of fietsen zonder dat je zere voeten krijgt. Naadloze sokken voor ieder kin kriebelvrije sokken voor kinderen die.


Deze kleurrijke bamboe sokken zonder naad in verschillende ontwerpen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts